Selasa, 15 Februari 2011

Octo curhat tentang Tegal

 (kandah,curhat,ndopok,umbrus ato apalah mbuh aku beh ora ngerti, karepe sampean sing duwe mata kro cangkem pan maca ya kena ora maca ya gari delengna tulisane bae,,hehe)

ehem, Bismillahir rohmanir rohim.....Amin (sing paseh jon)

Pertama-tama kita panjatkan orang yg tidak bisa manjat,, eh salah, kita panjatkan puja dan puji syukur kita kepada alloh s.w.t yang senantiasa memberikan kita umur panjang (barang anuke ora panjang ya ora pa2 sing penting uripGuling-Guling) :hehe: tuli sing penting sehat, aja sehat awake tok trs pikirane ora sehat tah melune kosimm owh.. hehe:piss:
wis ah langsung bae.. setttttt! Tendangan Maut

   Nyong Octo, nama singkate/gampange Okto nurdianto soedibyo waluyo joko sostro cipto mangunkusumo soebroto yoedoyono........qeqeqe
aku wong lanang klahiran thn 89, detung dewek owh brati umur pira..:ngikik:hehe
aku Asli cah tegal tepate neng ds.Suradadi, paham ora? pUr'in wis mbokate krg jelas..mbokat esih kurang jelas bae ya takon mrg tkg pos tah apal biasane, :guyon: Tapi aku saiki domisiline neng Jakarta awit bar lulus SMA kira2 thn 2005, soale wong tua nduwe usaha neng jakarta tuli kluarga ya wis neng jakarta kabeh, dadi aku saiki uripe neng jakarta.. Aku asline urung Waregh urip neng TEGAL, aku esih cinta men kro tegal,,bisane aku ngomong kaya kue soale apa, soale aku bs nemukna kedamean,ketentraman,ngademna pikiran kue ari nang tegal tok ari lg balik, ya krna ndean biasa hiruk pikuk semrawud neng jakarta ndean sih ya..(takon dewek jawab dewek)Nyengir
  Tegal kue indah men jare aku, saiki maning ya wis komplit, kotane wis tambah maju, wonge enak2, makanan khas'e akeh, duwe alun2, komplit,plit lah.. aja maning maring prawan2e wuih ayu2 kinyis2 ngomonge tegalan enak bgt dirungokna....hehe cinta nemen lah kro cah wadon tegal, kereen luh ayu2 ngomonge nyong2an, dadi tambah pimen ngononglah.. (aku bgt kieh)..Salam sayang,hihih
  Ritual wajib saben aku balik ning tegal mesti bengine langsung MOci neng alun2 kro kanca batir ,moci,pacetane mendoan,udud,ndopok,umbrus,nglawakGuling-Guling..dll..seneng lah pokoke.. panganane ya akeh sing pasti kudu dicicipi (soale eman2 wis anjog tegal koh ora mangan sing neng jakarta laka, hehe) SOto tauco neng ps.senggol pasti, Kupat glabed sate blengong nang tegal sari, nyate wedus neng tirus wajib, mangan ponggol setan apa belis kueh, lengko, akeeh lah pokoke sing pasti tak cicipiBeres Jon!i... nilik rita kro pacific ya mesti, TAPI ya kue pasti dibalik kebahagiaan selama neng tegal ya pasti ana kesedihan jg neng tegal, paling seneng ari pan balik Tapi Paling ngENEZ maning ari pan mangkat jkt, awit wingi2 kas muter2 neng tegal, kas seneng2, tepake ya wis akeh men neng tegal..giliran lagi betah neng tegal, mangkaaattt maning, huhhh maklum sih ya um balike ya paling 1 thn sepisan tok kadang ya ping 2 balik mrg tegal (ning ana acara kluaraga tok)....mangkane ari wis anjog tegal ya 'tegal surga bagiku walopun cuma 2minggu/seminggu tok' hehe (lebay critane)
 wis lah um,, dadi sedih dewek ari kandah balik kampung pengin balik ndadake, maneeeee balikk.:nangis:hehe

kie momen2 lagi neng tegal, saking cintane kosih tak potoni stiap jalan2 nang tegal (go sawangan maning dong neng jakarta)..
"walau jauh mata tegal slalu dihatiSalam sayang"
pur'in (purwahamba indah) SURADADI
pintu masuk pur'in
SPBU PELEMAN (belok kanan ya wong lanang paham) hehe
SPBU MURI
WELCOME IN TEGAL BAHARI
Nirmala square
gerbang PAI

Tegal post office
tegal sepur station
suradadi beach
jembatan penyebrangan Ps.Suradadi
pasar  Suradadi
tahu aci (tegal food)

Nikmate WASGITEL (wangi,sepet,legi,kentel)
"soto tauco" soto khas tegal
kie jhon okto lg mangan kupat blengong

Itu hanya sebagian aja,, sebenere esih akeh nemen poto2 lagi adong nang tegal, kue beh nganbil waktu bar badha wingi (september 2010) sampe saiki urung balik maning, nlangsa weruhh... heheh
go nte2 wong tegal sing domisiline nang luar tegal atau neng luar negri,
tolonglah "Back To TEGAL aja klalen" Melu bae.Amin

Tidak ada komentar:

Posting Komentar