Senin, 07 Februari 2011

kaos GALGIL (tegal clothing)

   awale cuma ndopok santai karo kanca TCC (tegal cyber community) sing arane nono.

ngayal pimen yah yen tegal nduwe kaos kaya joger ng bali apa dagadu ng jogja...
modal nekat,semangat akhire nyoba2 gawe desain sit....
anggo photosop tok...asline tah apike nggo corel,tp nyong ora bisa c yah...hee
nyong cuma bisa maen kata2 tok...karo maen font.

mikir pimen yen wong tegal kwe ora isin dadi wong tegal....akhire muncul ide gawe desain "aja isin dadi wong tegal..."

trus muncul ide2 laen kaya:
"back to tegal aja klalen", "say moh to ciu", "kalong bengi go awan-awan go bengi", "moci sadja 0% alkohol 100% nikmat"...dan tesih akeh sing liane...

desain wiz ana...gari bingung pimen men dadi kaos...???
nyong ora bisa njait,ora bs nyablon....
haduch bingung,akhire najluk saran maring kanca FB sg kbetulan duwe usaha kaos jg.
sarane beliau kaya kie "nyong juga ora bs nyablon,ora bs njait,nyong cuma nduwe ide tok...yen ky kwe ya nyong golet tukang jait karo tukang sablon"
akhire nyong mikir bnr juga yah...

harapan nanti nyong bs produksi dwek kerja sama karo kanca2 tegal cyber community (TCC).
karena tanpa TCC jg nyong mgkin ora smpe duwe ide kaya kie,,,,
muga2 idene nyong dgn dukungan penuh dr TCC bs mbangun tegal lwt sektor bisnis kaos tegalan....

nyong karo TCC sepakat yen kaos tegaln kie di beri merek "GALGIL"
mbuh artine apa...asale ka galgil kwe kpendekan dari tegal gila...
tp mbokn wong ngira wong tegal kwe edan dadine aja dimei kpanjangan ky kwe wiz,,,
yen ana wong takon ya gari njawab galgil ya galgil..."kaose wong tegal"...
 






*koleksi kaos GalGil



--------------------------------------
ALAMAT GALGIL STORE POINT:
--------------------------------------
Ruko Graha Visio
Jalan Raya Kajen, Talang - Tegal
Ngarep Pasar Pesayangan
contact person :
  • ZACKI 085642556677 (Ponsel)
  • 081575456244 (Lainnya)
 *info lebih lanjut :
please visit at facebook : Kaos GALGIL

 

3 komentar:

  1. bro, pimen ger di pasarna lewat website???
    insyaAllah bisa luwih akeh sing minat.

    BalasHapus
  2. nah, tepate tanggal pira kaos galgil diresmikan.?

    BalasHapus
  3. iya bro nyonk stuju kwe... aja maning bahasa ngapak nang belahan dunia be wis mule dikenal kye.. nyonk warga tegal ikut berpatisipasi. mudah2an kota tegal dadi objek wisata dunia bro

    BalasHapus